Koronavírus idején is számíthat ránk

Kedves Ügyfeleink!

A járványügyi előírásokat és ajánlásokat figyelembe véve és betartva cégünk változatlan formában továbbra is biztosítja ügyfeleink számára szolgáltatásait mindaddig, amíg egyéb rendeleti korlátozó intézkedés nem lép életbe!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel, ügyfeleink egészségének megóvása érdekében cégünk az alábbi óvintézkedéseket hoztuk meg:

 

  • Szigorú higiéniai intézkedéseket vezettünk be. Kollégáinkat egészségvédelmi eszközökkel láttuk el : kézfertőtlenítő, szájmaszk, egyszer használatos kesztyűk. Illetve tájékozódtunk a kötelezően betartandó eljárásokról.
  • Megvalósítottuk a távoli munkavégzéshez szükséges lépéseket, így ügyfélszolgálatunk digitális és telefonos úton folyamatosan elérhetők.
  • Irodánkban különös figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, személyes találkozás csak megfelelő egészségvédelmi eszközök használatával lehetséges.
  • A március 28-án életbe lépő kijárási korlátozás nem érinti járőr munkánkat. Riasztás esetén továbbra is a helyszínre vonulhatunk.

 

Amennyiben további intézkedésekre lenne szükség, arról azonnal tájékoztatást nyújtunk!

Jó egészséget kívánunk mindenkinek az elkövetkező időszakra!