fbpx

Egészségőr - Segélyhívó időseknek

Személyes védelem gombnyomásra

Mindannyian szeretnénk, ha mindig vigyázhatnánk azokra, akik fontosak a számunkra, függetlenül attól, hogy épp milyen messze vannak tőlünk. Ez azonban nem mindig lehetséges. Ilyenkor jön a vég nélküli aggódás … Jó volna tudni, hogy szeretteink biztonságban vannak, vagy ha bajba kerültek, képesek haladéktalanul segítséget hívni. A Mobil EgészségŐr minden percben rendelkezésére áll Ön vagy rokonai számára, megóvja és segíti őket a mindennapok során.

Miért jó az egészségőr?

  • Kicsi, egyszerű készülék 35 gramm
  • Nyakba akasztva, övre csíptetve vagy akár csuklón, órabölcsőben is hordható.
  • A készülék hívható, így kétirányú hangkommunikációra is alkalmas.
  • Beépített GPS és WIFI helymeghatározóval és gyorsulásmérővel is rendelkezik. Előbbi a felhasználó tartózkodási helyét, míg utóbbi az elesést érzékeli.
  • A segélyhívás egyetlen nagy gomb megnyomásával azonnal elindítható, melyet hangalapú magyar nyelvű visszajelzés is segít.
  • Az IPX6 szabványnak megfelelően vízálló kivitelű.

Egy puritán készülék
megdöbbentően nagy tudással

Mi történik segélykéréskor?

1. lépés
Ön miután megnyomja a segélyhívó készülékén található SOS gombot, vagy elesés esetén a segélyhívó készülék automatikus jelzést ad le, beérkezik az ügyeletünkre segélykérése
2. LÉPÉS
24 órás diszpécserszolgálatunk azonnal látja az Ön nevét, címét, és kórtörténetét, így a segélyhívó készüléken keresztül – mint egy telefonon – azonnal felveszi a kapcsolatot Önnel, és felméri a vészhelyzet jellegét.
3. LÉPÉS
A diszpécser az állapotáról, a történtekről fogja kérdezni, mindezt azért, hogy felelősen el tudja dönteni, hogy családtagra, mentőre, rendőrségre, tűzoltóra vagy egy elsősegélynyújtásban jártas ápolóra van-e szükség.
4. LÉPÉS
Amennyiben Ön nem tud válaszolni, diszpécserünk azonnal riasztja a mentőket és ezzel párhuzamosan egy olyan szerződéskor megadott személyt, családtagot aki segíti a mentők, vagy hatóságok bejutását.
5. LÉPÉS
Rövid időn belül megérkezik a segítség és ellátják, segítik Önt.

Természetesen a szolgáltatást nem csak idős ügyfeleink vehetik igénybe. Nagy segítség lehet olyanok számára, akik önállóan, egyedül dolgoznak veszélyes munkakörben. Vagy akár kiváló társ lehet gyermekeinknél szabadtéri sportoláskor, kiránduláskor vagy akár egyszerűen az iskolában is.

Hogyan vehetem igénybe?

Az alapcsomag része a mágneses töltőcsatlakozó, a karabiner és a nyakba akasztó. A csomagok mellé vásárolható kiegészítők, amelyek megkönnyítik az Egészségőr segélyhívó készülék használatát:

Opcionális kiegészítőként elérhető a kihangosítóval rendelkező dokkoló töltőállomás, az övcsipesz, valamint az órabölcső, melynek segítségével egy órához hasonlóan csuklón is hordható a készülék.

Miben segíthetünk?írjon nekünk!

Kérje ingyenes tesztkészülékünket, és győződjön meg maga a rendszer hatékony működéséről!

Adja meg elérhetőségeit és adatait az űrlap kitöltésével, munkatársunk pedig 48 órán belül visszahívja, és egyezteti a tesztkészülék biztosításának részleteit.

A tesztkészülék mellé ingyenes, online vagy offline szakmai konzultációt is biztosítunk!