fbpx

Egészségőr - Segélyhívó időseknek

Személyes védelem gombnyomásra

 

 

Mindannyian szeretnénk, ha mindig vigyázhatnánk azokra, akik fontosak a számunkra, függetlenül attól, hogy épp milyen messze vannak tőlünk. Ez azonban nem mindig lehetséges. Ilyenkor jön a vég nélküli aggódás …Jó volna tudni, hogy szeretteink biztonságban vannak, vagy ha bajba kerültek, képesek haladéktalanul segítséget hívni.

Van rá mód, hogy idős rokona a megszokott életvitelét folytassa, és Ön mégis biztonságban tudja?

A számos díjjal jutalmazott, magyar fejlesztésű Moniphone Mobil EgészségŐr minden percben rendelkezésére áll rokonai számára, megóvja és segíti őket a mindennapok során.

Egyszerűen kezelhető mobiltelefon

a Mobil EgészségŐr használható hagyományos mobiltelefonként; a megfelelő előfizetés mellett elképesztően egyszerűen és gyorsan kezdeményezhet és fogadhat hívásokat.

Segítséghívás egy gombnyomásra (személyvédelem)

a készülék képernyőjén található S.O.S. gomb, vagy az alapcsomagban szállított, csuklóra tehető pánikjelző karórán található segélyhívó gomb megnyomásával azonnali segítséget kérhet a felügyeleti állomástól.

Nyomkövetés

pontosan tudhatja, merre jár hozzátartozója A készülékben található lépésszámlálónak és a beépített GPS-nek köszönhetően, a tartózkodási hely és mozgás folyamatosan nyomon követhető, így mindig tudhatja, merre jár szerette.

Egy egyszerű készülék
megdöbbentően nagy tudással

Miért jó választás az EgészségŐr segélyhívó telefon?

 • NAGY NYOMÓGOMBOK

  A készülék hagyományos, nagy nyomógombbal rendelkezik, ezért idős családtagja sürgős esetben akár a szemüvege nélkül is felismeri a számokat, jeleket.

 • JÓL LÁTHATÓ KIJELZŐ

  A nagy kijelző ugyancsak a kényelmes használatot szolgálja, felhasználóbarát, ezért csak olyan információkat jelenít meg, amelyre az idősnek valóban szüksége van.

 • TÖLTŐÁLLOMÁS ÉS TÁROLÓ EGYBEN

  A vezeték nélküli töltőállomás egyben tárolja is a készüléket, nem kell keresgélni, hol is a telefon. A töltő is mindig kéznél van, csak bele kell helyezni a készüléket.

 • CSUKLÓPÁNTOS VÉSZJELZŐ

  Vannak helyzetek, amikor nincs kéznél a telefon. Ezekben a szituációkban teszi lehetővé a segítségkérést a speciális csuklópántos vészjelző, mellyel akár a kádból is azonnal jelezhet rosszullét esetén az idős ember.

 • ELESÉSJELZŐ

  Az idős hozzátartozóját fenyegető egyik legnagyobb otthoni veszély az, hogy elesik és nem tud segítséget kérni. A Moniphone rendelkezik beépített gyorsulásmérővel, ezért ha a készülék ütést vagy elesést érzékel, azonnal riasztást küld a diszpécserközpontnak vagy Önnek a pontos tartózkodási hely megjelölésével.

 • KÉNYELMES TARTOZÉKOK

  A kényelem mindenekelőtt. A praktikus nyakszalaggal a készülék mindig a kezük ügyében lehet, az elegáns bőrtok a tárolásra kínál vonzó alternatívát.

 • NAGY IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZTÉK

  Aki öregszik, az gyakrabban ejthet el a tárgyakat, így a telefonját is. Az izomgyengeség, az ügyetlenség bizonyos fokig természetes, de sajnos egyes betegségek tünete is lehet. Akármi is legyen az ok, a Moniphone bírni fogja a strapát. Ellenáll ütésnek, esésnek és más környezeti behatásoknak is, nem kell attól tartani, hogy egykönnyen megsérül, és nem tudja ellátni gondoskodó funkcióját.

HOGYAN GONDOSKODHATOK MIELŐBB IDŐS HOZZÁTARTOZÓMról?

 
 
 

1. LÉPÉS: Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése után munkatársunk 24 órán belül visszahívja és egyeztet Önnel egy telefonos, vagy Online találkozó időpontjáról. Majd kaució -(telefonon elmondjuk)- ellenében megküldjük a készüléket Önnek.

 
 
 

2. LÉPÉS: Kipróbálhatja a segélyhívó készüléket.

A vírushelyzetre való tekintettel telefonon, vagy Online találkozó során bemutatjuk Önnek közelebbről is az egészségőr segélyhívót és hasznos funkcióit. Kipróbálhatja, kézbe veheti a tartozékaival együtt, meggyőződhet róla, milyen sokoldalú is. Pontosan átbeszélhetjük, kit értesítsen a telefon, milyen orvostechnikai eszközöket szeretne csatlakoztatni, vagy ki tartozzon a díjmentes beszélgetést jelentő csoportba. Felmerülő kérdéseire örömmel válaszolunk.

 
 
 
3. LÉPÉS: Nyomban meg is vásárolhatja a készüléket,vagy bérelheti.
 
Ha úgy dönt, hogy azonnal szeretné elindítani a felügyeletet, szerződéskötés után elindul a szolgáltatás.Nincs hűség, addig használja Ön,vagy szerettei amíg szükségét érzik.
…Az egészségügyi jelzőkészüléket az Idősek Otthona vezetője, Erzsike ajánlotta. Egyedül élek és csípő műtétem volt. A jelzőkészülék biztonságot ad, mert tudom, hogy csak egy gombnyomás a karórán és érkezik a segítség. Megbízható, ezért ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan idős és egyedül él…
Szabó Mihályné Margit
82 éves
Balmazújváros
…A gondozónőtől, Zsókától hallottam az egészségügyi jelzőkészülékről. Betegségem miatt igényeltem a készüléket. Szerencsére eddig még nem kellett élesben használnom, de minden hónapban egyszer, egy teszt egészségügyi jelzést küldök a karóráról, amire egyből reagálnak. Biztonságban közlekedem, a karóra mindig rajtam van…
Gém Gergely
92 éves
Balmazújváros
Magányos, egyedül élő, idős nő vagyok. Nagyon örültem, mikor a gondozónőtől először hallottam az egészségügyi jelzőkészülékről. A készülék kezelése könnyű, mert a karórán csak egy gombot kell megnyomni. Az egészségügyi diszpécserek a riasztó jelzésre azonnal visszahívnak. Bízom a készülékben, és biztonságban érzem magam. A szomszédaimnak is van egészségügyi jelzőkészüléke…
Suba Andrásné Zsuzsika
93 éves
Balmazújváros
…Én azért igényeltem az egészségügyi jelzőkészüléket, mert több infarktusom volt. Olyan ismerősöm ajánlotta, aki már régebb óta használja. Megtörtént, hogy nem tudtam a bal lábamra állni, a jelzőkészülékhez tartózó karórán csak megnyomtam a gombot és azonnal jött a segítség. Mivel csak pozitívumokat tapasztaltam az egészségügyi jelzőkészülék használatakor, bátran ajánlottam több barátnőmnek is a készüléket…
Ferenczi Istvánné Marika
76 éves
Balmazújváros
…A szomszéd Erzsike néni ajánlotta az egészségügyi jelzőkészüléket, mert tudta, hogy egyedül élek. A gyermekeim Debrecenben laknak. Ők is és én is nyugodtabb vagyok, biztonságot ad a jelzőkészülék. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki idős, egyedül él, és biztonságra vágyik…
Takács Gyuláné Róza
83 éves
Balmazújváros
A Balmazújvárosi újságban olvastam, hogy a városban sok idős emberhez betörtek. Idős vagyok én is és féltem. Egy délutáni beszélgetés közben Takács Gyuláné ajánlotta az egészségügyi jelzőkészüléket, mondván, hogy a készülékről, ha baj van, azonnal segítséget kapok. Szerencsére élesben még nem kellett használnom a készüléket, de amióta nálam van a minden napjaim nyugodtak…
Szarvas Sándorné Marika
79 éves
Balmazújváros

Kérje a készüléket díjmentes kipróbálásra!

Nem kell megvásárolni, amennyiben tetszik, Önnél marad ameddig csak szeretné!

Kollégánk 2 órán belül telefonon  felkeresi Önt!

Töltse ki a megrendelőt vagy telefonáljon és Öné lehet egy 30 napos díjmentes próbára a készülék! Nincs kockázata, nem veszíthet semmit!

Hívjon minket most: +36 30 839 75 28