fbpx

Hogyan telepítjük AZ ÖN riasztórendszerét?

1. lépés
Ön miután kiválasztotta a megfelelő riasztórendszert,ennek az eszköz elemeinek összeszereléséhez szükséges nyomvonalakat kiépítjük.
2. LÉPÉS
A kábeleket, az előkészített falba süllyesztett védőcsőben, vagy ezek hiányában a telepítő kollégánk által esztétikusan kiépített, falon kívüli csatornák nyomvonalában helyezzük el.
3. LÉPÉS
Ezt követően megfelelően védett helyen felszerelésre kerül a riasztókészülék központi egysége, valamint az érzékelők – a riasztórendszer leghatékonyabb érzékelését szem előtt tartva , majd beállítja a riasztórendszer érzékelőit, melyek közül a leggyakrabban felszerelt típusok a nyitás-, mozgás-, üvegtörés- és füstérzékelők, valamint a kültéri mozgásérzékelők​.Végezetül telepíti a kültéri hang-fény szirénát ,egy jól látható, hallható helyre.
4. LÉPÉS
A riasztókészüléket az ÖN kéréseit figyelembe véve programozzuk fel, hogy az tökéletesen illeszkedjen mind az ingatlanhoz, mind az ÖN egyedi igényeihez, kéréséhez.
5. LÉPÉS
A telepítés végeztével minden esetben a rendszer működésének tesztelése, és távfelügyeletre kötött rendszer esetén a kommunikáció zavartalanságának ellenőrzése következik.
6. LÉPÉS
Az átadás során telepítő kolléga az üzembe helyezett riasztóberendezés kezeléséről teljes körű – a speciális esetekre is kitérő – oktatást, tájékoztatást ad az ÖN számára.
7. LÉPÉS
Végezetül telepítő kollégánk még a helyszínen elvégzi a szükséges adminisztrációt, garanciális papírok átadását, majd olyan rendben és tisztaságban hagyja ott az ÖN ingatlant, amilyenben érkezésekor találta.

Miért Velünk szereltessen?

A Balmazőrnél garantáljuk ÖNNEK:

Szakirányú végzettség

Szakirányú végzettséggel, telepítői vizsgával, tizenéves szakmai tapasztalattal segítünk kiválasztani a megfelelő riasztórendszert otthonába!

Hivatalos rendőrségi működési engedély

Etikus, hozzáértő telepítőként hivatalos műszaki engedéllyel rendelkezünk. Munkánk minőségére elégedett vásárlóink, korábbi ügyfeleleink véleménye 100%-os garanciát nyújt!

MABISZ engedély

Kizárólag MABISZ engedéllyel ellátott eszközöket használunk munkánk során. Egy esetleges biztosítási ügyintézés esetén ez kiemelt fontossággal bírhat, nagyban megkönnyíti biztosítási folyósítását!

Garancia

Helyszíni cseregaranciát vállalunk riasztórendszereinkre. Ha meghibásodik valami, azt azonnal, ott a helyszínen tudjuk cserélni, nem kell rá napokat várni, vagy új eszközt beszerezni, így nem marad egy napig sem őrizetlenül féltett otthona, irodája.

24 órás ügyfélszolgálat

Cégünk 0-24-ig elérhető, hiszen bármikor szüksége lehet ránk, nem csak betörés, de egy meghibásodás esetén is.

Ingyenes igényfelmérés

Segítünk önnek meghozni a legjobb döntést riasztórendszerének kiválasztásához. Azon túl, hogy honlapunkon tájékozódhat a megfelelő riasztórendszerekről, ingyenes helyszíni igényfelmérésünk során megtaláljuk együtt az Ön számára ideális riasztórendszert!