hogyan válasszon riasztórendszert?

Hogyan tudhatja biztonságban otthonát amikor elutazik? Válassza ki a legjobb biztonsági rendszert, szakértői segítséggel! A Balmazőr balmazújvárosi lakásfelügyeletnél kiváló minőségű riasztórendszereket kínálunk, az Ön egyedi igényeire szabva!

Hogyan válasszon Magának megfelelő, valóban biztonságos riasztórendszert? Segítünk!

Kiválasztani a megfelelő távfelügyeleti vagy riasztó rendszert nem könnyű feladat. Sokan ezért is kérnek felmérést illetve ajánlatot, mielőtt eldöntenék, milyen védelem szükséges a családjuk és az otthonuk biztonságához. Nem mindegy azonban, hogy milyen szempontokat vesz Ön figyelembe a döntés előtt. Ha ugyanis kizárólag az ár alapján választ, számos kellemetlenséget okozhat magának.De az is igaz, nem mindig a legdrágább a legjobb Önnek!

Hogyan tervezze meg a jó rendszert?

Avagy a gondos tulajdonos riasztórendszere

A tapasztalatok sajnos azt mutatják, hogy sok esetben a riasztórendszerek kiválasztását már az első lépéseknél elrontják. Pár tanács és jobban tud dönteni!

Először mérje fel, a lehetséges behatolási pontokat és a védeni kívánt tereket.A védelem szempontjából fontos részek a bejárati ajtó, előtér, konyha, kamra, nappali, wc és fürdőszoba. Most gondolja át, hogyan használja a lakást? Hol szoktak bejönni (bejárati ajtón ill. garázson át, ha van) illetve pl. szeretnénk-e az alsó szintet védeni éjszakára. Most ossza fel a lakást önálló területekre. Pl.: Az előtér, mint belépési zóna, a nappali és a konyha, mint belső zónák, valamint a külön nem védett helyiségek. Ezek lesznek az érzékelővel ellátott zónák.

Válasszon komplett riasztórendszert!

A teljes körű védelem kialakításához nem elég csak egy párérzékelős riasztórendszer kiépítése, komplex, összehangolt rendszerre van szükség. Jó tudni, hogy garanciális időn túl is kap garanciát az eszköz, és van távfelügyeleti szolgáltató,aki figyel és intézkedik amikor kell, így biztosítva az otthona védelmét éjszaka is, amikor Ön nyugodtan pihen.

Riasztórendszereink

Nézze meg alábbi, kiemelt PARADOX típusú riasztórendszereinket! Ezekből az eszközökből állítjuk össze az Ön egyedi csomagját. A képekre kattintva bővebb információt kaphat, vagy válasszon riasztórendszer csomagajánlataink közül a fenti gombra kattintva!