Mit tud ez a rendszer?

A Paradox Insight ™ HD77 egy rendkívül megbízható HD kép és a magas minőségű audio PIR kamera, mely korlátlan élő HD video képet és hangot ad, hogy a felhasználók lássák és hallják az eseményeket és tevékenységeket, otthonaikban vagy vállalkozásukban bárhol, bármikor, közvetlenül.

HD (720p) színes videó és magas minőségű audio rögzítés (3 másodperc előriasztás rögzítés), nagyobb érzékenységű Quad PIR érzékelő, 0 – Lux éjszakai képhez IR LED segítségével rögzít, video ellenőrzés a riasztási eseményekről – email (végfelhasználó és CMS) – A CMS IPRS-7 keresztül integrálható automatikus szoftverhez, lefedhető területek 12m x 12m, mellékelt 4GB SD kártya, 3GB a felvételek számára (Bővíthető SD kártya támogatás 64GB-ig),

Korszakalkotó fejlesztéseivel; a PARADOX Insite Gold nem „csak” riasztó rendszer, hanem sokkal több annál. Video- és riasztórendszer kombinációja, mely összehangoltan véd, értesít és hangkapcsolatot is létesít a felhasználó és a védett objektum között.

Ez a fejlett technológiájú vagyonvédelmi rendszer megbízható védelmet, és hatékony szolgáltatásokat nyújt, melyeket bonyolult, megjegyezhetetlen kódok használata nélkül bárki kezelhet.

Az elegáns és felhasználóbarát kezelője segítségével könnyen elérhetők az Ön vagyonvédelmi rendszerének funkciói, valamint könnyen érthető jelzésekkel mutatja a rendszer riasztási és működési állapotát.

 

A magyar nyelvű  riasztórendszer a rendszert jól ismerö biztonságtechnikai szakember által kb. 4-6 óra alatt üzemkészre szerelhető.

A riasztó központja alkalmas arra, hogy riasztás esetén a távfelügyeleti központot vagy Önt értesítse SMS-ben  a beépített kommunikátor felhasználásával. A riasztáskor hívott szám egyaránt lehet vezetékes vagy mobil telefonszám is.

Nyugalomra vágyik?A teljes kontrollt a kezében szeretné tartani?

A Paradox INSITE GOLD applikációjával ezt könnyedén megteheti!Új Paradox lakásriasztó tervezésekor, vagy meglévő rendszer átalakításakor is gondoljon a PARADOX INSITE rendszerére.A rendszer kibővítése ezzel a megoldással végtelenül egyszerű és gyors.Azonnali interneten keresztüli kezelést és rendszerfelügyeletet tesz lehetővé.

Az applikációt folyamatosan fejleszti a gyártó, ennek köszönhetően újabb és újabb funkciók jelennek meg, amelyeket a mindenkori legfrissebb szoftver verziókkal érhet el!

 

Related Works