Típus K32 LCD+ Tápellátás 12-16 V DC Áramfelvétel 110 mA PGM kimenet száma 1 PGM kimenet terhelhetősége 50mA Kezelő zóna Igen Max. zónaszám kijelzés 32 Partíció kijelzés 2 Partícióhoz rendelés - 3 féle, kezelőről aktiválható pánik riasztás Igen Állítható háttérvilágítás Igen Állítható kontraszt, háttérfény és görgetési sebesség Igen Menüvezérelt programozás Igen Műveleti gombok 8 Függetlenül állítható csipogó zónák Igen Megjelenítés formája LCD Kezelőfelület Gomb Beépített beltéri hőmérséklet érzékelő - Zóna / külső hőmérő bemenet - Fotók és képek feltöltése SD kártyáról - Kétszínű (16-bites) háttér és szöveg Igen Színes képernyőkímélő - Ébresztőóra és emlékeztetők - Max. 15 különböző dallam - Beépített kártyaolvasó - Táp jelzés Igen Keresés jelzés - Hálózat hiba jelzés Igen Helyszíni firmware frissíthetőség Igen Multibuszos firmware frissíthetőség - StayD Igen Felületszerelt / Besüllyeszthető Felületszerelt Kompatibilis széria MG,SP sorozat Képernyő felbontás - Méret (szélesség x magasság x mélység) 12,6 x 15 x 2,7 cm

Mit tud ez a rendszer?

Ez a fejlett technológiájú vagyonvédelmi rendszer megbízható védelmet, és hatékony szolgáltatásokat nyújt, melyeket bonyolult, megjegyezhetetlen kódok használata nélkül bárki kezelhet.

Az elegáns és felhasználóbarát kezelője segítségével könnyen elérhetők az Ön vagyonvédelmi rendszerének funkciói, valamint könnyen érthető jelzésekkel mutatja a rendszer riasztási és működési állapotát. A kezelőn keresztül jeleníthető meg és hajtható végre a vagyonvédelmi rendszerben végezhető összes művelet.

A PARADOX Riasztó Rendszer eredményesen használható egy kisebb lakás, iroda, üzlet biztonságos beltéri védelmére. Központját a hozzárendelt érzékelők miatt vezetékezni  kell. Használata egyszerű, könnyen elsajátítható,komfortot és teljes biztonságot kínál.

A rendszer a beállításokat áramszünet esetén sem felejti el, mivel beépített akkumulátorral rendelkezik.

Riasztás esetén Ön a telefonján keresztül távolról is tudja vezérelni, akár kikapcsolni a riasztórendszert az INGYENESEN letölthető applikációján keresztül amit kollégánk szívesen telepít Önnek és megmutatja a használatát.

A magyar nyelvű  riasztórendszer szakember által kb. 4-6 óra alatt üzemkészre szerelhető.

A rendszer partíciózható, mely során a vagyonvédelmi rendszert két független részre lehet osztani.

A partíciózás osztott vagyonvédelmi rendszert igénylő objektumoknál hasznos, pl. otthoni iroda vagy raktár épületek. Amikor a rendszer partíciózott, minden zóna, felhasználókód és a legtöbb rendszerszolgáltatás az egyes, a kettes vagy mindkét partícióhoz rendelhető. Ha a rendszer nincs partícionálva, minden zóna, felhasználókód és szolgáltatás az 1. partícióhoz tartozik.

Kétféle bekapcsolási lehetőség

A riasztórendszeren beállíthat kétféle élesítési módot attól függően, hogy üres e a lakás, iroda, bolt… vagy valaki ott tartózkodik pl. éjszaka.

Teljes éles funkció: Ebben az esetben a riasztó bekapcsolásakor valamennyi érzékelő aktiválódik. Ezt akkor használja, ha mindenki elmegy otthonról és üres a ház, iroda…

Éjszakai funkció:  Ebben az esetben csak az Ön által előre meghatározott érzékelők aktiválódnak. Például a bejárati ajtón és a nyílászárókon lévő nyitásérzékelők, valamint azoknak a helyiségeknek a mozgásérzékelői, melybe éjszaka Önök nem mennek be. Ezt az üzemmódot éjszaka használja.

Rendszer telepítése

A PARADOX Rendszer érzékelői vezetékezés, ezért fúrás vagy csatornában való vezeték elrejtéssel telepíthetőek. Érdemes lakásfelújítás előtt szereltetni, de mivel minimális és kicsi furatok kellenek ezért nem jár nagy rombolással!!

A riasztórendszer kezelője Magyar szöveggel kommunikál, a telefonos értesítések szintén Magyar szöveggel történnek ezért használata nagyon könnyű egyszerű.

Bármilyen lakossági és üzleti felhasználásra alkalmas.

Related Works