alaprajz és másodkijelző mód licensz nélkül intuitív ikon- és menürendszer a gyors és egyszerű kezeléshez elérhető a klasszikus fényes fehér és fekete, ill. további izgalmas színekben 12,7 cm átmérőjű érintőképernyős felület kompatibilis az MG5000/MG5050,SP5500/SP6000/SP7000 (v.4.72 vagy magasabb) és SP4000/SP65 (v.4.90 vagy magasabb) és az EVO (v.2.16 vagy magasabb) központokkal személyre szabható zóna, terület, felhasználó és PGM címkék akár 8 db PGM kimenet vezérlés memóriakártya adapter a firmware frissítéshez, fényképek és alaprajzok feltöltéséhez belső és külső hőmérsékletérzékelés (külső hőmérséklet érzékeléshez egy TEMP07 hőmérő szükséges) képernyő tisztítás üzemmód (ilyenkor a képernyő inaktív a téves kezelés elkerülés érdekében) TFT kijelző: 6,4 x 11,2 cm méretű és 480 x 272 pixel felbontású méretek: 14,4 x 9,6 x 1,4 cm

Mit tud ez a rendszer?

TM50 Vezetékes érintőképernyős kezelő

Tulajdonságok

  • 192 zóna és 8 partíció kezelése és megjelenítése.
  • 8 PGM vezérlése.Egyéni címkék használata (zónák, partíciók, felhasználók és PGM kimenetek).
  • Erőteljes, fejlett processzor.
  • A SpotOn Locator™ használatával egyéni alaprajzokon jelenítheti meg a zónák helyét és állapotát (maximum 32 db egyéni alaprajz vagy fénykép tárolható).
  • A OneScreen Monitoring™ (másodkijelző mód) segítségével megjelenítheti az összes partíció és zóna állapotát.
  • A Solo Test™ üzemmódban könnyen letesztelheti a rendszerzónákat.SD kártya firmware frissítéshez és térképek, fényképek tárolásához.
  • Választható nyelv.
  • Színes, cserélhető kerete

Ez a fejlett technológiájú vagyonvédelmi rendszer megbízható védelmet, és hatékony szolgáltatásokat nyújt, melyeket bonyolult, megjegyezhetetlen kódok használata nélkül bárki kezelhet.

Az elegáns és felhasználóbarát kezelője segítségével könnyen elérhetők az Ön vagyonvédelmi rendszerének funkciói, valamint könnyen érthető jelzésekkel mutatja a rendszer riasztási és működési állapotát. A kezelőn keresztül jeleníthető meg és hajtható végre a vagyonvédelmi rendszerben végezhető összes művelet.

A PARADOX Riasztó Rendszer eredményesen használható egy kisebb lakás, iroda, üzlet biztonságos beltéri védelmére. Központját a hozzárendelt érzékelők miatt vezetékezni  kell. Használata egyszerű, könnyen elsajátítható,komfortot és teljes biztonságot kínál.

A rendszer a beállításokat áramszünet esetén sem felejti el, mivel beépített akkumulátorral rendelkezik.

Riasztás esetén Ön a telefonján keresztül távolról is tudja vezérelni, akár kikapcsolni a riasztórendszert az INGYENESEN letölthető applikációján keresztül amit kollégánk szívesen telepít Önnek és megmutatja a használatát.

A magyar nyelvű  riasztórendszer szakember által kb. 4-6 óra alatt üzemkészre szerelhető.

 

A rendszer partíciózható, mely során a vagyonvédelmi rendszert két független részre lehet osztani.

A partíciózás osztott vagyonvédelmi rendszert igénylő objektumoknál hasznos, pl. otthoni iroda vagy raktár épületek. Amikor a rendszer partíciózott, minden zóna, felhasználókód és a legtöbb rendszerszolgáltatás az egyes, a kettes vagy mindkét partícióhoz rendelhető. Ha a rendszer nincs partícionálva, minden zóna, felhasználókód és szolgáltatás az 1. partícióhoz tartozik.

Kétféle bekapcsolási lehetőség

A riasztórendszeren beállíthat kétféle élesítési módot attól függően, hogy üres e a lakás, iroda, bolt… vagy valaki ott tartózkodik pl. éjszaka.

Teljes éles funkció: Ebben az esetben a riasztó bekapcsolásakor valamennyi érzékelő aktiválódik. Ezt akkor használja, ha mindenki elmegy otthonról és üres a ház, iroda…

Éjszakai funkció:  Ebben az esetben csak az Ön által előre meghatározott érzékelők aktiválódnak. Például a bejárati ajtón és a nyílászárókon lévő nyitásérzékelők, valamint azoknak a helyiségeknek a mozgásérzékelői, melybe éjszaka Önök nem mennek be. Ezt az üzemmódot éjszaka használja.

Rendszer telepítése

A PARADOX Rendszer érzékelői vezetékezés, ezért fúrás vagy csatornában való vezeték elrejtéssel telepíthetőek. Érdemes lakásfelújítás előtt szereltetni, de mivel minimális és kicsi furatok kellenek ezért nem jár nagy rombolással!!

A riasztórendszer kezelője Magyar szöveggel kommunikál, a telefonos értesítések szintén Magyar szöveggel történnek ezért használata nagyon könnyű egyszerű.

Bármilyen lakossági és üzleti felhasználásra alkalmas.

Related Works