Távfelügyelet
Balmazújvárosban és környékén

A BalmazŐr leghasznosabb szolgáltatása a távfelügyelet Balmazújvárosban és környékén.

Hiszen önmagában egy jól működő riasztórendszer még kevés lehet, főleg, ha sok időt tölt távol otthonától. Számos távfelügyeleti szolgáltatással, egyénre szabott csomagokkal várjuk Balmazújváros és vonzáskörzetében!

Számos lehetőség közül ez a szolgáltatás nyújtja Önnek a legnagyobb hatásfokkal a lakásunkba, otthonunkba lévő ingóságunk, és nem utolsó sorban saját biztonságunk védelmét, kényelmét!

Mit jelent pontosan a távfelügyelet?

A távfelügyelet egy olyan szolgáltatás, ahol az ÖN riasztórendszerén keresztül őrizzük a védelmünkre bízott ingatlant,lakást.

Az ÖN biztonsági rendszere, – közismertebb néven „riasztó” – amely csatlakozik a távfelügyeleti felügyeletünkhöz, riasztáskor jelzést küld, ahol megtörténik a megfelelő intézkedés.

Kollégáink a nap 24 órájában figyelik és a diszpécser állomáson fogadják az Ön riasztóközpontjaiból érkező jelzéseket, és intézkednek annak tartalmától függően.

Amikor szükséges telefonon értesítjük Önt, illetve ha Ön valamiért nem elérhető az Ön általa meghatározott személyeket illetve ha kell, felveszi a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal.
Szükség esetén a beérkező  jelzések minőségétől függően a járőr szolgálatunk elindul a helyszínre.

Operátorunk a járőregységnek segítséget nyújt a helyszíni felmérések alapján készült dokumentációból. Ezek tartalmazzák az objektum alaprajzát, elhelyezkedéséről készített térképet és fényképeket.

Riasztás

Diszpécser központ 0-24-ig

24 órás járőrszolgálat

Ügyfél értesítése

Helyszíni intézkedés

Miért előnyösebb Önnek, ha a riasztórendszert a távfelügyeletre kapcsoljuk?


Valós események bizonyítják, hogy a távfelügyeletünkre bekapcsolt vagyonvédelmi rendszerek által felügyelt épületek kevésbé válnak célpontjaivá a betörőknek, mint azok az épületek, ahol egyáltalán nincs riasztó felszerelve, vagy a felszerelt berendezés csak helyi hangjelzést generál.


Másrészt folyamatos üzemű összetett működésű berendezésekről van szó, ahol a legkisebb meghibásodás is komoly veszélyforrás lehet, ami legrosszabb esetben a berendezés teljes működésképtelenségéhez vezethet. Ekkor védtelenné válhat az Ön ingatlana!

Fontos lehet a rendszerek kezelésének nyomon követése is. A távfelügyelet által rögzített adatokból visszamenőleg (akár több évre is) megállapítható, hogy melyik felhasználó kapcsolta ki vagy be a rendszert, esetleg abban milyen paraméterek változtatása történt.


Senki nem tud úgy hozzányúlni a berendezéshez, hogy a nálunk ne lenne dokumentálva. Szükség esetén figyeljük, hogy a berendezést bekapcsolták-e, kizárva ezzel azt, hogy az épület védelem nélkül maradjon.


Az Operátorok segítségével ellátható olyan fontos műszaki berendezések felügyelete is, ahol a meghibásodás nagy kárt okozhat.

Hogyan csatlakozhat a BalmazŐr távfelügyeleti központjához?

Lényeges pont, hogy rendelkezzünk egy erre alkalmas riasztó rendszerrel. Amennyiben nem rendelkezik, akár részletre is vásárolhat nálunk! !

Szükséges egy átjelző eszköz, és itt a leggyakrabban használtakra utalok: kapcsolt vonalas Matáv, GSM modem,URH vagy a manapság legmegbízhatóbb GPRS modemes átjelzés.

Milyen felügyeletet biztosít a BalmazŐr?

 • betörésjelzés fogadása
 • támadásjelzés fogadása
 • kényszerített nyitás fogadása
 • segélykérés fogadása
 • állapotjelzés fogadása
 • szabotázsjelzés fogadása
 • műszaki hibajelzés fogadása
 • 220 V kimaradás fogadása
 • füst jelzés fogadása
 • üvegtörés jelzés fogadása
 • nyitás-zárás elmaradásának figyelése

Az alapcsomagokhoz az alábbi kiegészítő szolgáltatások kérhetők:

NYARALÁSI PRÉMIUM csomag:

 • Ön és családja távollétében minden esetben amikor betörésjelzés, szabotázsjelzés, műszaki hibajelzés történik, kivonulunk,illetve felvesszük a kapcsolatot az Ön által megadott értesítendőkkel.
 • Délelőtt és délután egy-egy alkalommal ellenőrizzük az ingatlant, meglocsoljuk növényéit, postáit begyűjtjük, a szemetestárolót kikészítjük az adott napon,otthon maradt házi kedvenceknek enni, inni adunk.

TÉLI PRÉMIUM csomag:

 • Ön és családja távollétében minden esetben amikor betörésjelzés, szabotázsjelzés, műszaki hibajelzés történik, kivonulunk,illetve felvesszük a kapcsolatot az Ön által megadott értesítendőkkel.
 • Délelőtt és délután egy-egy alkalommal ellenőrizzük az ingatlant .Eltakarítjuk a havat, postáit begyűjtjük, szemetestárolót kikészítjük az adott napon.Otthon maradt házi kedvenceknek enni, inni adunk.

Mennyibe kerül nekem, ha a rendszeremet csatlakoztatni szeretném a távfelügyelethez?

Nézze meg, és válassza ki milyen csomagot szeretne,megrendelheti az Önnek tetszőt, és 48 óra múlva már felügyeljük az Ön ingatlanját!

Ebben a hónapban nincs távfelügyeleti akciónk. Nézzen vissza a jövő hónapban!

Milyen minőségi garancia van a távfelügyeleti szolgáltatásra?

A rendszerben tárolt információk titkosak, GDPR követelmények szerint tároltak, illetéktelen személy nem férhet hozzá.
A cégünk hibájából eredő károkért, mulasztásokért teljes körű fellelőségget vállalunk a “Nyugalom Garanciánkkal”, egy 5 millió forintig terjedő szakmai felelősség biztosítással – bár még nem fordult elő ilyen cégünk közel 15 éves szolgálata során,– amennyiben hibázunk, úgy vállaljuk a felelősséget.

Távfelügyeleti csomagok

“ALAP”

felügyeleti CSOMAG

4.000 Ft/hónap
TELEFON vonalon, GSM modulon érkező jelzések fogadása
Digitális hangrögzítés jelzés továbbításról
Ügyfél értesítése jelzéskor
Nincs kivonulás
Rendszer ellenőrzés óránként
Ingyenes éves rendszer karbantartás

"PRÉMIUM”

felügyeleti CSOMAG

15.000 Ft/hónap
GPRS modulon érkező jelzések fogadása
Digitális hangrögzítés jelzés továbbításról
Ügyfél értesítése jelzéskor
Vonulás a helyszínre
5 díjtalan téves kivonulás
ingatlan ellenőrzése kapukulccsal kerítésen belül
Ingyenes Kulcs Őrzés
Rendszer ellenőrzés 1/2 óránként
Ingyenes éves rendszer karbantartás
Ingyenes akkumulátor csere
Prémium nyaralási, és téli csomag

Távfelügyeleti csomagok megrendelése

Vagy kérjen személyre szabott ajánlatot itt!