fbpx

Távfelügyeleti csomagok


Távfelügyeleti kedvezmény Balmazújvárosban és környékén

2 hónap biztonság ajándékba.

 • 10%-os telepítési munkadíj kedvezmény
 • Díjmentes helyszíni felmérés

 

Mit jelent pontosan a távfelügyelet?

A távfelügyelet egy olyan szolgáltatás, ahol az ÖN riasztórendszerén keresztül őrizzük a védelmünkre bízott ingatlant,lakást.

Az ÖN biztonsági rendszere, – közismertebb néven „riasztó” – amely csatlakozik a távfelügyeleti felügyeletünkhöz, riasztáskor jelzést küld, ahol megtörténik a megfelelő intézkedés.

Kollégáink a nap 24 órájában figyelik és a diszpécser állomáson fogadják az Ön riasztóközpontjaiból érkező jelzéseket, és intézkednek annak tartalmától függően.

Amikor szükséges telefonon értesítjük Önt, illetve ha Ön valamiért nem elérhető az Ön általa meghatározott személyeket illetve ha kell, felveszi a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal.

Szükség esetén a beérkező  jelzések minőségétől függően a járőr szolgálatunk elindul a helyszínre.

Operátorunk a járőregységnek segítséget nyújt a helyszíni felmérések alapján készült dokumentációból. Ezek tartalmazzák az objektum alaprajzát, elhelyezkedéséről készített térképet és fényképeket.

Riasztás

Diszpécser központ 0-24-ig

24 órás járőrszolgálat

Ügyfél értesítése

Helyszíni intézkedés

Kivonuló járőrszolgáltatás

Riasztás, pánik jelzés esetén szakképzett járőrt küld a helyszínre a diszpécser meghatározott időn belül.

Lift távfelügyelet

Társasházak, irodaházak esetén, amennyiben meghibásodás történik, gyors és szakszerű mentést vehetnek igénybe a lifthasználók.

Információs terminál távfelügyelet

Közterületi és vállalati információs és/vagy segélyhívó pont.

Tűzjelző távfelügyelet

Legyen szó riasztórendszerhez csatlakoztatott füst-, hőérzékelőről, vagy hatóságilag engedélyeztetett tűzjelző rendszerről.

Egészségügyi vészhívó

24 órás felügyelettel állandó felügyeletet biztosítsunk, idős, egyedül élő, vagy beteg hozzátartozóinknak.

Hűtőfelügyelet

Hűtőberendezések hőmérsékletének folyamatos állapotfelügyelete.

Távfelügyeleti terv

Gyakran ismételt kérdések

Lényeges pont, hogy rendelkezzünk egy erre alkalmas riasztó rendszerrel. Amennyiben nem rendelkezik, akár részletre is vásárolhat nálunk! !

Szükséges egy átjelző eszköz, és itt a leggyakrabban használtakra utalok: kapcsolt vonalas Matáv, GSM modem,URH vagy a manapság legmegbízhatóbb GPRS modemes átjelzés.

 

Valós események bizonyítják, hogy a távfelügyeletünkre bekapcsolt vagyonvédelmi rendszerek által felügyelt épületek kevésbé válnak célpontjaivá a betörőknek, mint azok az épületek, ahol egyáltalán nincs riasztó felszerelve, vagy a felszerelt berendezés csak helyi hangjelzést generál.

Ingyen csatlakoztatjuk rendszerét. Fentebb csak válassza ki az Önnek tetsző csomagot. Rendelje meg , és 48 óra múlva már felügyeljük ingatlanát.

A rendszerben tárolt információk titkosak, GDPR követelmények szerint tároltak, illetéktelen személy nem férhet hozzá.
A cégünk hibájából eredő károkért, mulasztásokért teljes körű fellelőségget vállalunk a “Nyugalom Garanciánkkal”, egy 5 millió forintig terjedő szakmai felelősség biztosítással – bár még nem fordult elő ilyen cégünk közel 15 éves szolgálata során,– amennyiben hibázunk, úgy vállaljuk a felelősséget.

 • betörésjelzés fogadása
 • támadásjelzés fogadása
 • kényszerített nyitás fogadása
 • segélykérés fogadása
 • állapotjelzés fogadása
 • szabotázsjelzés fogadása
 • műszaki hibajelzés fogadása
 • 220 V kimaradás fogadása
 • füst jelzés fogadása
 • üvegtörés jelzés fogadása
 • nyitás-zárás elmaradásának figyelése

 

Igen.

NYARALÁSI PRÉMIUM csomag:

 • Ön és családja távollétében minden esetben amikor betörésjelzés, szabotázsjelzés, műszaki hibajelzés történik, kivonulunk,illetve felvesszük a kapcsolatot az Ön által megadott értesítendőkkel.
 • Délelőtt és délután egy-egy alkalommal ellenőrizzük az ingatlant, meglocsoljuk növényéit, postáit begyűjtjük, a szemetestárolót kikészítjük az adott napon,otthon maradt házi kedvenceknek enni, inni adunk.

TÉLI PRÉMIUM csomag:

 • Ön és családja távollétében minden esetben amikor betörésjelzés, szabotázsjelzés, műszaki hibajelzés történik, kivonulunk,illetve felvesszük a kapcsolatot az Ön által megadott értesítendőkkel.
 • Délelőtt és délután egy-egy alkalommal ellenőrizzük az ingatlant. Eltakarítjuk a havat, postáit begyűjtjük, szemetestárolót kikészítjük az adott napon.Otthon maradt házi kedvenceknek enni, inni adunk.

Ügyfeleink mondták

Igazán megbízható cég, ajánlom őket! Idősekkel tisztelettudóan, mindig megértően beszélnek ha riasztás van. Szerencsére még nem volt éles helyzet, hogy kellett volna jönniük, de ezt is szerintem a jó biztonsági rendszernek köszönhetem, ami elriasztja már ránézésre a betörőket!
Nagy István
Nyugdíjas
Azért választottuk Önöket, mert fontos volt számunkra, hogy helyi vállalkozó legyen. Kiváló a szolgáltatásuk, a diszpécserük valamint a kivonuló szolgálatuk azonnal intézkedik amikor kell.Nekünk megbízhatóak, díjszabásban is korrektek.
Szabóné Győri Erzsébet
REAL-ABC, Tulajdonos

Távfelügyeleti csomagok megrendelése

Vagy kérjen személyre szabott ajánlatot itt!