Riasztó szett kis lakáshoz

Ft78.185,00

A riasztórendszer szerelő által kb. 5 óra alatt üzemkészre szerelhető.

A riasztó központja alkalmas arra, hogy riasztás esetén Magyar hangon értesítse Önt a beépített GSM átjelzőjének felhasználásával. A riasztáskor hívott szám egyaránt lehet vezetékes vagy mobil telefonszám is.

Riasztáskor Ön Magyar nyelvű hangüzenetet kap az Ön által beállított telefonszámokra.

A riasztó rendszer eredményesen használható egy kisebb lakás, iroda, üzlet biztonságos beltéri védelmére. Szerelése és beállítása egyszerű, gondozást évente igényel.

A rendszer a beállításokat áramszünet esetén sem felejti el, mivel beépített akkumulátorral rendelkezik.

Riasztás esetén Ön a telefonján keresztül is tudja vezérelni, akár kikapcsolni a riasztórendszert.

Kétféle bekapcsolási lehetőség
A riasztórendszeren beállíthat kétféle élesítési módot attól függően, hogy üres e a lakás, iroda, bolt… vagy valaki ott tartózkodik pl. éjszaka.

  • Teljes éles funkció: Ebben az esetben a riasztó bekapcsolásakor valamennyi érzékelő aktiválódik. Ezt akkor használja, ha mindenki elmegy otthonról és üres a ház, iroda…
  • Éjszakai funkció: Ebben az esetben csak az Ön által előre meghatározott érzékelők aktiválódnak. Például a bejárati ajtón és a nyílászárókon lévő nyitásérzékelők, valamint azoknak a helyiségeknek a mozgásérzékelői, melybe éjszaka Önök nem mennek be. Ezt az üzemmódot éjszaka használja.

Bővíthetőség
A csomagban lévő riasztórendszer központja további lehetőséget biztosít a későbbi bővítésre, akár további 10 mozgásérzékelőt, nyitásérzékelőt, távirányítót… csatlakoztathat hozzá.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Riasztó szett kis lakáshoz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük